Atelier

Kleding op maat

In mijn naaiatelier maak ik bijzondere kleding op maat. Een kledingstuk speciaal voor jou, gemaakt van de stof die precies bij jou past, in je favoriete kleur en op de manier die jou het beste staat. Ik ga graag met je aan de slag. Want jij wilt toch ook een perfect passende outfit?

Hoe het werkt
Allereerst kijken we wat jouw wensen zijn. Daarna neem ik je maten op en maak ik een ontwerp. Als ik het ontwerp af heb, hoor ik graag wat je ervan vindt. Wil je dan nog dingen aanpassen, dan kan dat uiteraard. Alles is mogelijk. Neem voor ideeën en inspiratie eens een kijkje in mijn portfolio .

Kleding vermaken

Wist je al dat je bestaande kleding heel makkelijk kunt laten vermaken? Loop je kledingkast eens door en bekijk wat je niet meer draagt. Ik denk graag met je mee hoe we jouw kleding een tweede leven kunnen geven. Zo kan ik bijvoorbeeld een kledingstuk een nieuwe look of functie geven, of weer passend maken nadat je bent afgevallen.

Kosten

Wat betaal je voor kleding op maat? Dat is lastig te zeggen, omdat elke opdracht anders is. De prijs is afhankelijk van jouw wensen. Er zijn voor iedereen in elk geval mogelijkheden, ook als je weinig budget hebt. Heb je niet voldoende geld voor een compleet nieuwe jurk? Haal dan bijvoorbeeld een jurkje bij de kringloop, ik maak het vervolgens voor je op maat. Zodat jij toch kunt stralen in een ‘nieuwe jurk’.

Duurzame kleding

Een kledingstuk dat je door TINT laat maken, is absoluut een duurzaam product. Het is een aanvulling op jezelf, staat los van modetrends en is daardoor tijdloos. Ik denk altijd mee hoe je kleding zo lang mogelijk met plezier kunt blijven dragen. Uiteraard kies ik voor de beste materialen, waardoor je kledingstuk ook echt langer meegaat.

Mutsjes

Ik maak unieke mutsjes voor vrouwen met haaruitval. Iedere vrouw is anders en heeft haar eigen kledingstijl. Waarom zou je daar afbreuk aan moeten doen als je ziek bent? Ik maak de mutsjes van MOOI precies volgens de wens van de klant. Je kunt kiezen uit verschillende stoffen en kleuren. En uiteraard zijn de mutsjes van MOOI van zacht materiaal zodat ze comfortabel zitten. Meer informatie over de mutsjes vind je op de website van MOOI.

Ben je benieuwd wat ik allemaal gemaakt heb?
In mijn portfolio vind je verschillende voorbeelden.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met me op!