Over Tint

Tanny Mook

Mijn naam is Tanny Mook. Ik ben gestart met TINT, omdat ik geloof dat ieder mens uniek is en het vermogen heeft iets van zichzelf uit te delen. Iedereen mag schitteren en daar wil ik graag bij helpen.

Ik word enthousiast van de veelzijdigheid en diversiteit in mensen. Mensen die mij goed kennen, omschrijven mij als creatief, betrouwbaar, verfijnd, speels en krachtig. Ik onderscheid mij van andere coupeuses door mijn bijzondere mix aan kennis en vaardigheden. Ik ben begonnen met een sociale opleiding en heb gewerkt in het onderwijs. Daarna heb ik de opleiding tot kleur- en stijlconsulente afgerond. Als imago-expert kan ik jouw innerlijke kwaliteiten omzetten in uiterlijke kenmerken.

Door mijn creativiteit maak ik altijd iets wat precies bij jou past. Zodat jij jezelf kunt laten zien zoals je bent.

Liefs,

“Het unieke van jou wordt
zichtbaar en dat is mijn
drijfveer.”

Bekijk hier mijn portfolio of neem contact op
om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Anderen over Tint

“Tanny is een vakvrouw. De kleding die ze maakt is niet alleen perfect op maat, maar past ook bij je persoonlijkheid en wat je wilt laten zien van jezelf. Het hele proces naar het eindresultaat geeft ook nog eens een boost in je zelfvertrouwen, want ze wil graag benadrukken hoe mooi je bent!”
– Famke

“Door alle veranderingen in mijn leven was ik mijn eigen (kleding)stijl een beetje kwijtgeraakt. Bij Tanny was ik dan ook aan het juiste adres, want op een vrolijke, directe, betrokken en kundige manier heeft ze mij weer laten kennismaken met mezelf. Voor de spiegel in kleding die zij voor mij had uitgezocht, zag ik waar ik naar toe mag en stond daar die zelfverzekerde, creatieve vrouw! Daar ga ik mee door en ik zal zeker haar hulp weer inroepen als ik nog stappen verder wil zetten. Dank je wel Tanny! “
– Marjo